Foto's stadswandeling
21 November 2009 | Suriname, Paramaribo
21 November 2009 - 19:29
Larissa:
Niké jurrius,,
We hebben met 4-0 makkelijk gewonnen.
Miss jee, Nogg veel plezier daar meiddd,,
Liefss larissa B. -
21 November 2009 - 19:31
Voor Vera:
hoi meisje volgens mij ben je een beetje moe. is ook niet gek hoor naar zo,n lange reis. maar het zijn mooie foto,s. veel plezier bij de plantage tocht. we houden van je en dikke kus xxx mamma en Germaine -
21 November 2009 - 19:31
Christine Van Zwol:
Hey Sven,
Wat leuk dat jullie gefilmd zijn! Hoe waren de sportdag en de stadswandeling? Kun je het een beetje uithouden met die warmte daar.... Zo niet, dan kom maar snel terug en ga ik wel in jouw plaats daarheen. Je snapt het wel ... hoe meer foto's we zien, hoe erger wij jaloers worden!
Lars heeft vanmiddag vanuit een vrije trap een geweldig doelpunt gescoord waarmee Oranje Blauw ongeveer 10 minuten voor het einde op 1-0 voorsprong kwam. Helaas maakte AWC vlak daarna een tegendoelpunt en werd het uiteindelijk gelijkspel.
Geniet lekker van het mooie weer en dergelijke en wij zijn benieuwd naar het volgende verslag!
John, Christine & Lars -
21 November 2009 - 19:42
Michella:
He meid.
Heb je het naar de zin. Erg mooi daar. Ook lekker warm? Geniet nog even want het weer is hier niet zo.
We kijken iedere dag even naar de foto's
Liefs en een dikke knuffel
Ben Sander, Marleen en mamma -
21 November 2009 - 20:09
Silvana:
leuke sportdag gehad het is daar wel mooi weer en dat kleine leuke meisje wat een schatje jammer dat je met haar niet op de foto staat nou nog veel plezier en voor straks lekker slapen xxxx mama -
21 November 2009 - 21:04
Fadime Sari:
Heej Heej schoolgenootjes:$
wel leuk om julie foto's te zien !
is het daar wel leuk?
zover dta ik het zie is het geweldig!
& nog veel suc6 daar!
x -
21 November 2009 - 21:29
he anna
ik wil even zeggen dat nederland heeft gewonnen met het juniorsongfestival.
xxx sjuul ps ik kijk elke dag op de site. -
21 November 2009 - 21:29
Dyonne:
hee lief zusje!
Heb je het een beetje leuk?
Ik zit nu bij opa en oma, heb net deze site uitgelegd, nu snappen ze het!
Als het goed is dan, hahah
maar volgends mij heb je het super, als je thuis bent mag je alllleeeeeeeeees vertellen.
hahaha.
MEIDENAVOND, wanneer je weer uitgerust bent
Heel veel plezier in Suriname,
xxx van je zus, mama, papa, opa en oma en natuurlijk ook zazu! -
21 November 2009 - 21:32
Ivana:
heee ivana,
heb je het ook leuk in Suriname?
Ooooow, weetje wat ik nu bedenk, morgen ben je er helemaaal niet bij het dansen. Maargoed, heel veel plezier nog!
xxx,
Anouk, Lidy, Rogé, Opa, Omi en zazu!!! -
21 November 2009 - 22:40
John Van Zwol:
Hoi Sven
Je ziet er moe uit op de foto's.
WEL LEUK OM ALLES ZO TE KUNNEN ZIEN.
vanavond lekker slapen .
Goed bericht, Nec heeft 3-3 gelijk gespeeld bij nac.
vitesse met 1-0 verloren van twente
veel plezier nog
JOHN,cHRISTINE EN LARS -
21 November 2009 - 23:07
Ronny En Chantal:
lieve mareno,
papa en ik hebben de eerste mooie foto's zitten bekijken, we zijn blij dat jullie goed aangekomen zijn en het naar jullie zin hebben.. geniet van deze ervaring en leer van de kinderen daar en laat ze ook heel veel van jullie leren.
succes daar en we zijn super trots op jullie
dikke kus papa en chantal -
22 November 2009 - 07:30
Bo Visser:
hoi meid
een beetje moe he .
wij kijken elke dag naar de foto's, je heb niet je eigen spullen aan ik zoek me gek op die fotos.
vandaag gaan wij naar Ben .ricardo is jarig ik vraag of hij er ook wat op zet goed .en laat opa het ook zien zorg dat je genoeg rust genient er van
gr ma en pa
ps mooie foto met dat kleine meisje -
22 November 2009 - 08:43
Willemsen:
Hé, het ziet er hartstikke gezellig en warm uit. Maar van wie zijn die schoenen die je aan hebt? :) Veel plezier vandaag (zondag) met de plantagetour. We missen je hier enorm ;)
Groeten aan de rest van de meiden.
André en Marjo -
22 November 2009 - 09:25
Romy Janssen:
he romy! zit de fotos te bekijken en je staat er leuk op. vergeet niet zelf mooie fotos te maken. meid geniet ervan en tot snel. dikke kus papa -
22 November 2009 - 09:37
Silvana:
hoi Silvana hoe is het daar wij hebben het veel over jou wij hopen dat je het naar je zin hebt maar dit pakken ze je niet meer af echt super nog heel veel plecier daar en tot over een paar dagen groetjes Antoine Wendy Quincy en Joel -
22 November 2009 - 10:04
Pol Van Der Voort:
hallo, ik volg vanuit belgie mijn klein dochter robin theunissen de verslagen zijn prachtig inclusief de foto's groetjes van bomma en bompa -
22 November 2009 - 10:18
Vincent:
Hallo Vincent,
Wat een geweldige reis. Leuke foto's en film. Je ziet er wel erg moe uit wel op letten dat je voldoende slaapt hoor !
De c1 heeft gisteren gewonnen met jawel 15-0.
Vandaag wordt het vast weer een mooie dag op de plantage leuk hoor.
(er ligt hier sneeuw groetjes Rosa)
Groetjes Rosa, Martijn, René en Annet -
22 November 2009 - 10:39
Rogelio Diazmurillo:
hallo jamecia, hoe is het in suriname.
lekker warm he, lijkt op columbia zeker he, ook zo lekker warm.
we missen je , veel plezier daar en gedraag je!! dat zal moelijk zijn maarja doe je best.
gr van meneer. -
22 November 2009 - 10:40
Hoi meissie,
Leuke foto's van jullie. Lekker gesport in de hitte? Ziet er allemaal wel leuk en gezellig uit daar. Geniet er maar lekker van en tot gauw. Ik mis je wel hoor.
Hele dikke kus!!!!XXXXXXXXXXXAnita -
22 November 2009 - 10:49
Sandra Vosselman:
heyyy jameemicki ik zag je eindelijk lachen in busje hehe!!! ik dacht al ahhh die mist haar mama zo erg daarom zie ik haar niet op fotos.hier is niet zo mooi weer regenachtig, divaio is hier bij ons, die heeft hier geslapen.
opa diaz is nu met hem samen racebaan in elkaar aanzetten.
duurt wel uren.
en je weet het he, mama gaat zo naar de stad he!
naar de kerk jaja, jij weet wel wat ik bedoel he?zodadelijk divi naar papa brengen en dan... hou van je mijn meisje tot gauw. -
22 November 2009 - 10:51
lieve anna
Zo te zien is het erg gezellig daar.
Veel plezier verder nog
xxx Floor & Lotte xxx -
22 November 2009 - 11:10
Taitikoes:
Aan Jamecia Vosselman:
Hey, Miswata
Alles bong daar..??
Hier is alles goed...nu je er niet bent hou ik gelukkig bamisoep over. Je krijgt de groeten van Popescu.
Kon hesi banka (kom gauw terug)
Bye, bye..!! -
22 November 2009 - 11:56
Voor Wesley:
heeeeeee jongen ziet er allemaal gezellig uit ! maak veel plezier en geniet ervan liefs en knuffels joyce en berry xxx -
22 November 2009 - 12:06
Kim Gout:
leuke dag toegewenst kijken uit naar de foto's
hoop dat je er deze keer wat vaker opstaat dikke knuf van pappa en mamma en wes en chel tot snel -
22 November 2009 - 12:27
Anna Van Ekeren:
he anna damaroe al ge zien zeg wel als je hem heb gezien doei tot zaterdag xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sjuul en van de anderen -
22 November 2009 - 12:59
Dominique:
hoi bo visser hoe is het daar ? is het leuk? denk ik wel he. lekker weertje maar waneer ben je eigelijk vertrokken gisteren toch?
:) hoop dat je veel plezier nog hebt doeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii! :) groetjes Dominique, je nichtje -
22 November 2009 - 13:36
Voor Djoy H:
hallo schat hoe is het wij zien aan de foto's dat het leuk is nou veel plezier en wij houden van je
gr papa -
22 November 2009 - 13:41
Zohreh:
lief Samin, Ik heb jou sms ontvangen.ik, papa en sogand zijn trots op jou!!geniet maar van... -
22 November 2009 - 13:43
Joanska :
heyyyyyyyyyy dushi ik ben blij om te horen dat je naar zin heb, leuke stadwandeling gehad? maar ik baal wel een beetje want ik zie je niet zo vaak op de foto leuke foto s trouwens ik word echt jaloers, maar dushi bo sa kaba gosa un bol love u je lieve moeder -
22 November 2009 - 14:21
Seraja Wenno:
Hoi Seraja
Wij kijken elke dag naar het verslag en de foto's. Volgens mij waren jullie gisteren erg moe. Het ziet er allemaal erg leuk ui. Ik mis toch wel de zon. Gisteren bij Opa op de verjaardag en je kreeg de groetjes van allemaal en met name van William. Veel plezier en tot schrijven Mama, Papa, en Raffaëla -
22 November 2009 - 15:09
Mike Roos:
Hoi Mike.
Wat een reis ben jij aan het maken zeg en wat een ervaring doe jij op.
Dit zal je je hele leven lang met je meedragen.
ik wens je een hele fijne tijd toe .
groetjes van TOFR -
22 November 2009 - 15:20
Bo Visser:
heey zusje hoe is et ik ben nu op ricardo zijn verjaardag en we zitten lekker met zijn alllen de foto`s te kijken groetjes opa bep ricardo
ben papa mama en de rest van de familie -
22 November 2009 - 15:24
Voor Danique:
Hee danique!
hoe is het daar in het verre suriname? is het lekker weer? :D
heeeeel veel plezier nog daar!
xxxxxxxxxx Iris W. -
22 November 2009 - 15:36
Ernst Raanhuis:
Ha, die Ernst. Hoe is het?
Zag je een paar keer op de foto. Leuk om jullie zo te volgen. Hoe was het op de Suriname rivier? Ik ben benieuwd!
Groetjes ook van Henk en Erica. Martin, Liesbeth en Irene -
22 November 2009 - 15:52
Samin :
hee samintje heb je het een beetje naar je zin? hoe is het met je kin, nog last van gehad? ik had je bericht gelezen op hyves, wel lekker joh elke dag 35 graden, hier regent het alleen. geniet nog van je laatste paar daagjes, veel liefs x je zus -
22 November 2009 - 15:53
Youssra:
Haha sarah en samin ja ik heb het naar sogand en hamza gestuurt ik stuur ze zo ook naar de rest, hoe is het daar in suriname is het warm? Nou maak der nog een leuke week van en veel kusjes aan iedereen kussssje youssra -
22 November 2009 - 16:06
Voor De Ladies Zwart:
Hee zusje en nichtje!
Vermaken jullie je nogsteeds? Of willen jullie weer lekker terug naar huis komen, hahah.
Hier is het echt bagger weer, regen en koud.
Zazu is heel erg aan het verharen en alles zit onder.
Ik zit nu bij de kachel, maar krijg het nog steeds niet warm. En dan maar denken dat jullie gewoon in Surime zitten!
Noujaaa, zeg!
Neem een beetje warmte voor me mee als jullie terug zijn!
Kusjesss! -
22 November 2009 - 17:04
Larissa:
Hey niké,
Ik miss jee kom iets eerder terug ik heb jouw veel te vertellen en je bent pas drie weg of zo. En jij heb denk iets meer te vertelle tegen mij:P. Zal daar wel lekker warm zijn en zo. En veel lol hebben. Ik hoop dat je het erg naar je zin heb meid. En die sportdag haha leuke foto's alleen wel blijve lachen he.
Maar miss je erg..
Nog een keer veel plezier daar meidd.
Liefss larissa xxjess -
22 November 2009 - 17:04
Voor Samin:
heey zusje, is het een beetje leuk in suriname? en hoe is het metje middelvinger & kin? nog last van gehad? ik had je bericht net pas op hyves gelezen, echt leuk man! en die fotos van jullie hotel haha, geniet nogmaar van het weer zou k zeggen, want hier regent het alleen maar:( pas goed op jezelf he, iloveyou!
veel liefs, je zus sogand -
22 November 2009 - 17:16
Sarah Ammi:
SARAAAAAAAAAAAAAH, i miss you en ik kan niet wachten tot jullie allemaal weer terug komen. Ik hoop dat mijn allerbeste het naar haar zin heeft in Surinamee. Neem een beetje zon voor me mee wil je? oehh je moet me echt alles vertellen wat je hebt meegemaakt als je teurg bent. en hoe zijn de kamers daar trouwens? Nouja ik ga stoppen. en je moet echt een beetje een nigger worden swaa :$
ONE LOVE. (L)
xSabrine -
22 November 2009 - 17:21
Samin Deghani:
SAMIN, wat was er gebeurt toch arm kindje van me. je weet toch dat je geen salto's kunt maken op de fiets. haha nee ff serieus. ik miss jouuu!! babyy. ik heb ook tegen sarah gezegt dat jullie een beetje niggers moeten worden haha. ik zit bij a.k. nu alleen :( en alsnog krijg ik steeds waarschuwingen dus het licht niet aan jou. haha dat mens is gekk. ik heb foto's gezien. en ik zie dat jij en sarah heletijd de haren vast hebben. doe ze eens een keertje los ofzo. nouja ik heb wallou meer te zeggen dus ik ga maar weer eens stoppen.
Dikke kussx Sabrine -
22 November 2009 - 17:31
Silvana:
Silviana, je moet weten dat ik net sinterklaas opbelde en hij tegen mij zei dat jij in suriname was!:O ik geloofde niet wat ik hoorde. entoen zei hij tegen mij dat ik aan jou de groeten moest doen gozer!
HAHAHA x Sabrine best classmate !:) -
22 November 2009 - 18:04
Thea Duynhoven:
Hoi Sven,
Fantastisch leuk zo'n reisverslag met foto's. Ik ga iedere dag meegenieten, want jalours ben ik wel op jullie allemaal daar.
Veel plezier en blijf genieten van alles.
Groetjes
Thea, Arno, Bas en Esther -
22 November 2009 - 18:31
Samin :
Samin het is zo saai zonder jou thuis :( nu heb ik niemand meer te pesten! -
22 November 2009 - 18:31
Kaoutar :
haaaaaaaaaaj, Sarah & saminnnnn
ik miss jullieeeeeeeeeeee! hoe is het daaar ik had jullie bericht nog op hyves gekregen. hoee gaat het met jullie? hoooop wel goeeed. najaa moet morgen weeer naaar schooool weeer zonder jullie dooormaken ik zal me best doeen haha! nog heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeel plezieerrrr en de groetjes aan iedereeeen die ik ken!
xxxxxx -
22 November 2009 - 18:33
Vera:
hai hai schat. heb je het naar je zin daar?
ik heb al een paar foto`s van je gezien erg leuk hahaha. hoop dat je het naar je zin hebt daar? nog geen enge insecten daarzo gezien hihi muggen van half meter lang? moppie nog even en je bent weer veilig hier. wel saai hoor zonder jou..te rustig om het zo te noemen haha. schatje heel veel plezier daar doe voorzichtig. we denken aan je.dikke kus germaine en aska -
22 November 2009 - 18:54
Lieve Vera,:
Wat een leuk reisverslag,daar
Genieten we allemaal van.
Jemoet heel veel groetjes van Martinna hebben,ook `n kusje van Ukkie en mij.Doei schat. Oma. -
22 November 2009 - 19:16
Voor Vera:
hallo schatje hopelijk is alles goed met je. vind het schitterend om het allemaal te kunnen volgen op deze manier.ik kijk weer uit naar het volgende verslag en foto,s. geniet er maar lekker van, dit vergeet je nooit meer. dikke knuffel en kus ik hou van je. mamma -
22 November 2009 - 19:37
Voor Anna Van Ekeren:
eey anna,
ik hoop dan je het daar leuk hebt, hier is het weer vies!!! :( storm enzo!! aam de foto's te zien daar niet;)
maar goed. nog veel plezier en veel foto's maken!!!!!
groetjes madelief -
22 November 2009 - 20:16
Angelique:
Hoi Lieve Ed,
Wat leuk al die verslagen lezen en jou tussen je collega's en de kids terug te zien!! Het ziet er heel ''don't worry, be happy uit''. Jullie in korte broek, tropische warmte, wij vandaag naar zee uitwaaien in storm. Ook heerlijk, maar wat een verschil!
Veel liefs Ang -
22 November 2009 - 20:25
Patrick En Patty:
heeey schatje,
wat een leuke foto's, we hopen dat je het erg naar je zin hebt in het mooie Suriname.
we zullen je op de voet volgen.
gr Pat en Pat -
22 November 2009 - 20:29
Djoy:
hoi hoi
nou ik vind het allemaal geweldig wat jullie daar doen.geniet er maar van voor je het weet ben je weer thuis (vind ik niet erg hoor).als het lukt en kan denk je dan even aan oma de 25e telnummer stuur ik op je hyve.hoop ik ook dat ik er ben kan ik je even horen hahah.heel veel plezier nog met zijn alle.
dikke knuffel en kus.
mama -
22 November 2009 - 20:29
Voor Seraja:
bovenstaand bericht is dus gewoon voor jou...
foutje
gr Pat en Pat -
23 November 2009 - 07:55
Marleen:
wauw, ziet er geweldig uit, ik ben jaloers op je
tot gauw
heeeeeel veel plezier
janneke -
23 November 2009 - 15:05
Sis En PJ:
Ziet er goed uit!Geniet maar, hier is het pet weer.Lieve groet! -
23 November 2009 - 18:21
hee schat
hah ik hoop dat et nog wel leuk word dan bij mij alles goed alleen problemen met schoolo maar hoor je nog wel zaterdag dan kom ik jo ophale veel plezier
xxxhouvanjou -
23 November 2009 - 20:14
Kaoutar:
jaa hoor daar ben ik weer me 2e reactie.
ik wou even zeggen dat ik besefte dat ik je niet zo erg miste hoor samin me planning en me werhouden gaat stukken beter zonder jou sjonge jonge jonge!
haha en nikee mike djoyce Daniqe en nienke hoe gaat het metjullie vast ook wel goed he!
nou ik hou van jullie Samin en saraaaah en wees niet getreurd ik mis jullie wel een beetje hihi kuskus (L) -
Ernst Raanhuis:
ben benieuwd naar jouw verhalen,Vooral ook naar het verslag over jouw verblijf bij de gastouder(s).Onny .Fijne dagen nog. -