Sportdag en stadswandeling - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Samen Leven Doe Je Zo - WaarBenJij.nu Sportdag en stadswandeling - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Samen Leven Doe Je Zo - WaarBenJij.nu

Sportdag en stadswandeling

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Samen Leven Doe Je Zo

21 November 2009 | Suriname, Paramaribo

Tot onze grote verbazing was het vanmorgen nat en grijs buiten....Gelukkig was het al weer droog toen de sportdag begon en inmiddels schijnt de zon weer.
De sportdag is altijd een prima start van de werkweek. Op deze manier maken de Nederlandse en Surinaamse leerlingen gemakkelijk kennis met elkaar. Voor de pauze hadden we een Fernandez ijsventer geregeld die waterijsjes kwam brengen. Ook werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om samen met de Surinaamse leerlingen 'Tuintje in mijn hart' te oefenen, want dat wordt de afsluiting van de culturele morgen dinsdag. Dat klonk geweldig en zag er swingend uit.
Na de sportdag is de lunch bezorgd op het sportterrein. Aansluitend de stadswandeling. Er gingen 10 leerlingen van de Mulo Kerklaan mee om onze leerlingen iets over Paramaribo te vertellen. Een aantal leerlingen kwam in tv-opnames terecht en heeft iets over ons project verteld en een clip aangekondigd. Om 15.00 uur terug naar het hotel om te zwemmen en de plantagetocht van morgen voor te bereiden. Vanavond wordt hier de marathon van Paramaribo gehouden en dan is de stad grotendeels afgezet.

Bij dit bericht ook foto's van zwerfhonden die je hier heel veel ziet. Ook op het sportterrein liepen er nogal wat.
Leuk dat er al zoveel reacties uit Nederland op de site staan! Die printen we voor de leerlingen en de begeleiders.

• 21 November 2009 - 15:43

Thea Seuren :

Voor Nienke Arts
    Hoi Nienke wat geweldig om dit mee te maken,zo wil ik ook wel weer naar school.Dat bestond toen nog niet .Vraag maar of er ook zo'n reis gemaakt kan worden door je moeder en mij.Wij kunnen heel veel... Lieve groet Thea en de rest

• 21 November 2009 - 15:55

Hans En Pascale :

Hallo Robin en iedereen daar super leuk om jullie zo te kunnen volgen we kijken alweer uit naar de volgende foto's meisje geniet ervan veeeeeel plezier papa en mama Theunissen en de dogs natuurlijk

• 21 November 2009 - 16:00

De Jurriusjes & York:

Voor niké en Amy
    Heeeee!
    Wat een leuke foto's! Maar jullie mogen best wat meer lachen hoor.
    York heeft sinds vandaag een blote billen gezicht, lachuh man! haha. Nog heel veel plezier jullie!
    Dikke kus, van ons allemaal.

• 21 November 2009 - 16:08

Voor Ivana:

Hoi Ivana het ziet er lekker warm uit veel plezier groetjes van de Buren

• 21 November 2009 - 16:08

Sandra Vosselman:

he jamecia, hoe is het daar?
    bedankt voor je smsje gisternacht..
    je meot wel wat vaker op foto gaan want ik ben je heletijd aan zoeken maar zie je helemaal niet.
    je bent toch wel echt in parimariboooo he.ik zag dat je lekker gegeten hebt, bami met kip hehe.
    ik vind het leuk dat ik precies kan volgen wat jullie allemaal aan doen zijn daar.
    tot morgen hou van je.
    gr mama en isa. en meneer natuurlijk, doeidoei.

• 21 November 2009 - 16:26

Silvana:

hoi silvaan ik heb jou op de foto gezien.
    en ik heb gejudoot en ik ben tweede geworden.

groetjes
    quincy
    en oma xxx

• 21 November 2009 - 16:35

Kia De Leeuw:

Hey Marleen,
    Het ziet er heerlijk uit daar, lekker relaxed. Wat een lief kindje was dat, die viel erg in de smaak bij alle meiden.
    Veel plezier nog. Kusjes Kia Harry en Thijs

• 21 November 2009 - 16:39

Opa&Oma Tassenaar:

Voor Niké
    Hai niké.
    Wat leuk dat we jou zo kunnen volgen. Was een erg lange reis hea.
    Kijk goed om je heen, en steek er wat van op.
    Daar heb je je hele leven wat aan.
    Groetjes & dikke kus,
    Opa en Oma

• 21 November 2009 - 16:41

Edwin Enzerink:

Ed een groot compliment voor je collega,s die deze site maken we genieten er van, ik was ook blij met je smsje, dat alles goed is gegaan. Groetjes Ma & Pa

• 21 November 2009 - 16:41

Brenda En Richard:

voor vera He moppie,Alles goed daar? we hebben alle foto's al gekeken.Veel plezier en dikke knuffels van Riche en mij(mama lief)Oh en ook nog van mijn pa en ma en Ryan en Yaro en Naomi en Laura hahaha

• 21 November 2009 - 16:46

Ingrid:

Hoi vera wat een ervaring om dit mee te maken geweldig..we missen je wel hoor. veel plezier verder. dikke knuffel en kus van pappa. mamma,Germaine, Aska, oma thea.en martina

• 21 November 2009 - 16:47

Voor Amy:

Ha die Amy, weer fijn om te weten dat jullie veilig zijn aangekomen. Ik moet zeggen zo voor de derde keer wordt je wel geruster. En dan dat prachtige weer goed voor je.Geniet,pas op de kindertjes en op jezelf.Groetjes aan Frank en voor hem ook een fijne week.

Knuffel,
    Pap en Mam

• 21 November 2009 - 17:04

Anna Van Ekeren:

Hoi ANNA, wel leuk om jullie zo via de foto's te kunnen volgen. geniet van de hele week en alles eromheen.veel nieuwe indrukken en vrienden. met Loes gaat het inmiddels veel beter. Ik kijk alweer uit naar de volgende foto's. dikke kus van papa. xxx

• 21 November 2009 - 17:08

Voor Nienke Arts:

Hoi Nienke,
    Daar zit je dan in Suriname! Was zeker wel een lange reis?
    Wat leuk om te lezen wat jullie hebben gedaan en nog gaan doen.
    Het lijkt mij een hele leuke, bijzondere ervaring, geniet ervan!
    We houden je in de gaten!
    Thij en Esther

• 21 November 2009 - 17:33

Danique:

Hallo Danique
    hoe gaat met jou ik mis je wel.Is het er leuk denk het wel he op de foto's zag het er tenminsten leuk uit.

Groetjes van Romée en nog een dikke kus xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 21 November 2009 - 18:25

• 21 November 2009 - 18:26

Tante Bep & Oom Theo:

Voor Angelique Sanders

Hallo Angelique,

We hebben van Regien gehoord dat de school reisverslagen en foto's op internet zet. Mirjam heeft sldjz2009 via google gevonden. Het is leuk om je verblijf in Suriname op deze manier te volgen. Mooi dat dit kan. We volgen Dagmar in Nicaragua ook op deze manier. Maar zij komt er niet zo vaak aan toe om weer nieuwe verslagen te plaatsen.
    Maak je het goed? En heb je een goede reis gehad?
    Hier gaat alles rustig aan. Opnieuw afwachten...
    We wensen je heel fijne dagen en hopen dat je ondanks het drukke programma ook nog tijd vindt om te genieten van het mooie land.

Veel liefs en groetjes,
    oom Theo en tante Bep

• 21 November 2009 - 18:28

Voor Anna Van Ekeren:

eey lief zusje,
    hoe is het daar????? hier goed, ik heb vandaag jou gerbils eten en snoepjes gegeven en ze missen je heel erg!!!
    nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel en geniet er van!!!!!!!

tot zaterdag!!
    groetjes madelief

• 21 November 2009 - 18:38

Milou Jurrius:

Voor niké.
    Hee schatje.
    Ik hoop dat je het een beetje leuk hebt daar.
    Ik mis je wel hier hoor, het is een beetje overdreven rustig zonder jou haha.
    Niet teveel flirten met de surinaamse jongens hea! haha!:P
    Ik ben blij als je weer terug bent.
    Dikke kus.. je grote zus.
    Hou van je.

• 21 November 2009 - 18:49

Fam.Wenno:

Hoi Seraja
    Leuke foto´s, goed gezongen. We zijn nu bij opa en oma. Van iedereen de groetjes Mama.

• 21 November 2009 - 19:04

Ivana :

Hoi Ivana, leuk dat wij het reisverslag van jullie kunnen volgen. Wij hebben jou al op de foto gespot, hopelijk komen er meer fotos van jullie, ziet er gaaf uit.
    Geniet van alles en een dikke zoen van Papa xxxxxxxx

• 21 November 2009 - 19:07

Nike En Danique:

He meiden

Vermaken jullie je een beetje.
    Heb wel een paar leuke mannetjes voor jullie gezien op de foto's whahaha.
    Letten jullie nog een beetje op Mike haha.

xxxxx Cobie Marielle Jill

• 21 November 2009 - 19:07

Ivana Zwart:

hoi, lieverd. Het engste heb je gehad, de vliegreis. Stoer hoor. Heel veel plezier met de plantagetocht. Je mag wel een beetje meer lachen hoor als je op de foto komt!!! Lekker eten!!! Dikke kus en knuffel van Lisette

• 21 November 2009 - 19:28

Lln PD, UV En Colleg:

dag allemaal,
    ik heb genoten van de foto's van de sportdag en de stadswandeling.
    spannend, die tv-opnames. mooi plekje he, daar bij ford zeelandia. veel plezier verder, ik blijf jullie volgen.
    ingrid ten feld

• 21 November 2009 - 19:49

Arnoud & Ilja:

He Angélique,
    Ziet er goed uit!!! Nog heel veel plezier!!!

• 21 November 2009 - 20:36

Kimberly Gout:

He Mop, Leuk om te zien dat er zoveeeeeeeeeel foto's worden gemaakt alleen jammer dat we zo moeten zoeken, je staat niet vooraan. Jammer dat jullie dag grauw begon maar dat het toch nog een mooie dag werd. kijken uit naar de volgende foto's.
    We missen je toch wel een beetje hoor!!
    Groetjes ONs

• 21 November 2009 - 20:51

JP:

feest van herkenning, jullie foto's! veel plezier, deze week, maak er wat moois van! benen mogen wel een tikkie bruiner worden...
    liefs,
    M, A & BJ

• 21 November 2009 - 21:01

Mike Roos:

Hay jongen

Fijn dat je net even gebeld hebt, het is toch wel prettig je stem te horen en te weten hoe het met je gaat.

kusssss mama

• 22 November 2009 - 00:19

Elsbeth:

heeeeeee hans. ziet er leuk uit weer allemaal. jelmar vraagt zich af of je die gitaar voor jezelf hebt gekocht? veel plezier nog en zorg nou eens een keer dat je zelf op de foto staat!! X uit Utrecht

• 22 November 2009 - 08:48

Saskia :

He meid, goed om een mail van jou te krijgen. De foto's zijn prachtig. Zo te zien, gaat het tuintje in mijn hart ook erg goed. Gisteravond hebben wij het ook nog gezongen. Geniet van de jungle toch en niet te veel schreeuwen met alle enge beesten. Heel veel liefs en hou van jou!! papa en mama

• 22 November 2009 - 09:41

Gijs:

Hoi Ernst,

wat een prachtige foto's.
    Heb het goed samen en geniet van dit prachtige land.

Groeten, Gijs

• 22 November 2009 - 10:07

Jan En Corien:

Jeetje wat een gezeligheid zo met z'n allen, we wensen jullie nog veel plezier, dikke kus voor Daphne

• 22 November 2009 - 10:24

Mareno En Romy:

Goedemorgen jullie zijn denk ik net wakker.Hebben even naar de foto s zitten kijken.Hoop dat alles goed is met jullie
    Nou dikke kus berto en BiancaX

• 22 November 2009 - 11:05

Mia Versleijen:

Hallo Amy ..

Wat leuk wat je daar allemaal weer meemaakt in dat warme land .Ik heb zojuist jullie site bekeken maar wat gezellig ziet het eruit zeg .Wel vermoeiend voor de leiding denk ik maar goed dan slaap je maar weer even uit als je thuis bent ..Geniet er nog van want het is zo weer voorbij ..
    Wij gaan vanavond zwemmen met z`n ( alle ) hoop ik !!!!!!!!!
    Gr Mia & Wiel oet Hors

• 22 November 2009 - 11:07

Taitikoes:

Aan Jamecia Vosselman:

Hey, Miswata
    Alles bong daar..??
    Hier is alles goed...nu je er niet bent hou ik gelukkig bamisoep over. Je krijgt de groeten van Popescu.
    Kon hesi banka (kom gauw terug)
    Bye, bye..!!

• 22 November 2009 - 12:58

Angela & Frank:

Berichtje voor Ernst Raanhuis. Wat geweldig dat wij hier kunnen volgen wat jíj daar doet in Suriname. Niemand van de familie was daar ooit. En bijna niemand was ooit zo ver van huis. Echt bijzonder dat je een week zo'n andere cultuur kunt meemaken en be-léven! We kijken uit naar je verhalen, maar voorlopig geniet jij daar, met de hele groep van je school, van alle indrukken. Heel veel plezier! Frank & Angela

• 22 November 2009 - 13:30

Iedereen :

hallo iedereen ,

ik was vorige jaar meegeweest jullie moeten echt genieten want het is zo voorbij
    je beseft het als je thuis bent
    maar geniet er van
    gr. melanie van hoogen
    en iris mulder

• 22 November 2009 - 14:48

Voor Djoy:

Geniet ervan!! Heel veel plezier!! En we horen alles wel als je terug bent! We zijn benieuwd!
    Dikke kus van Sjaak, José en Manon

• 22 November 2009 - 15:12

Michelle & Angelo:

Hee Silvana
    En is het leuk? je ziet er moe uit op de fotos haha, maak er een leuke week van en veel foto's, is het hotel leuk met het zwembad?// Kus Michelle, Angelo

• 22 November 2009 - 16:00

Marieke:

hee lieve saskia!
    ik mis je supererg,
    de carnavalsavonden waren wel leuk, maar heel anders zonder jou. de foto's zien er echt super leuk uit joh! hopelijk heb je het naar je zin. nog superveel plezier, houvanjou xxxx YOUR BFFB

• 22 November 2009 - 17:00

Rianne Elsinga:

Hoi Evaa!!
    Ik heb een linkje gekregen van Marjo om te kunnen lezen en zien wat je meemaakt. Het ziet er echt geweldig leuk uit daar en natuurlijk veel beter weer dan hier! Nog heel veel plezier daar!
    Liefs Rianne

• 22 November 2009 - 17:50

Nienke Arts:

heey nienke,

Alles goed daar in het (te)warme land. Hier in het koude nederland gaat het goed met mij ik ga vanaaf weer terug naar het korps mariniers karzne, het is nog even afwachten of ik na een week weer naar huis kan en mag (ik hoop het wel).
    IK HEB SPORT WEKEN IN PLAATS VAN EEN SPORT DAG haha

Verder een fijne week toe gewenst van jou familie arts en mijn familie Verheijen hahaha

Dikke kus hvj, wjnmk, jbma
    vatimh, en tot snel

groetjes je marnr

owja sta op zn minst op een foto van de voor kan haha -xxx-

• 22 November 2009 - 18:13

Voor Romy:

hai romy, heb net de foto,s bekeken leuk hoor ben echt jaloers. Aan de foto in het vliegtuig te zien ging het gelukkig wel goed met je.Nou lieverd nog heel veel plezier en groetjes aan iedereen. dikke kusssss en knuffel mama.

• 22 November 2009 - 18:15

Daphne Van Weelden:

Hallo Daphne, we hebben de site gevolgd en de verslagen gelezen. Ziet er allemaal leuk uit. we hebben je ook op een aantal foto's gespot. We blijven jullie volgen. Groetjes Ineke en Geurt

• 22 November 2009 - 18:48

Sam Lelieveld:

hallo venster collega's en leerlingen,
    het ziet er gemoedelijk uit. Om jaloers op te worden. Geniet! ik ben benieuwd naar de verhalen...

• 22 November 2009 - 19:20

Anna Van Ekeren:

He he het is gelukt.Alles nu gezien aan foto en reisverslag.Probeer eens te lachen op de foto.Dikke kusjes tot later groetjes Jolanda en mama

• 22 November 2009 - 20:58

Robin Theunissen:

hoi Robson voor ons zit de dag er alweer bijna op meisje we zijn wel heel benieuwd naar jullie dag vandaag dat wordt morgenvroeg weer gauw foto's kijken het is wel stilletjes hier, jouw team heeft met 2 -0 gewonnen gisteren goed toch nou meisje voor straks lekker slapen en vergeet niet van elk moment genieten. dikke kus papa mama knuffel van Bink en Zena

• 23 November 2009 - 08:59

Iedereen:

hallo allemaal!
    leuke foto's !!
    doe de groetjes aan iedereen!! en aan rayman is laat ;D

groetjes ;D Emina

• 23 November 2009 - 13:28

Voor Amy:

Hoe gaat het in dat verre en warme Suriname, we hopen goed en dat je niet teveel last hebt van de warmte maar jou kennende vindt je het alleen maar heerlijk. Het is altijd beter met het weer dan hier want het regent hier de hele dag al pijpestelen en het wordt maar niet licht.Hier is verder alles o.k. Zijn er dingen anders dan de andere jaren of is het iedere keer toch hetzelfe? We horen de verhalen zaterdag. Geniet en de groetjes aan iedereen.

Dikke kus Pap en Mam

• 23 November 2009 - 21:16

Opa&Oma Tassenaar :

Nike Lieve Schat we hebben de foto,s bekeken wat een prachtegen reis je boft maar geniet nog maar een paar dagen het is zo voorbij lieve groetjes en dikke knuffel van Opa en Oma.