Lesdag op Mulo Kerklaan
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Samen Leven Doe Je Zo
26 November 2009 | Suriname, Paramaribo
Zowel de Mulo Kerklaan als wij kijken met een tevreden gevoel terug op de samenwerking deze week.
De foto's van Colakreek zullen we nog op de site zetten als we terug zijn in Nederland.
Tot ziens in Arnhem/Nijmegen!
26 November 2009 - 18:45
Ronny En Chantal:
hoi lieve mareno en romy
wat een mooie foto's staan er van jullie op de site. Jullie hebben vast prachtig gezongen.
Over 2 daagjes zien we jullie weer op school maar nog heel veel plezier de laatste dag en een hele goede reis.
dikke kus
papa ronny en chantal -
26 November 2009 - 20:00
Nanda,voor Mike Roos:
Hey die Mike,hoe is het met je? Jeetje zeg wat maken jullie allemaal mee. Het is erg leuk om jullie elke dag te volgen, met wat jullie allemaal doen.Het ziet er allemaal erg indrukwekkend uit. En ook hele mooie foto's. Het weer bij jullie is ook IETS beter, zeg maar gerust veeeeeel beter. Het regent hier al de hele week , terwijl jij lekker in het zwembad rondhangt.Nou jongen geniet nog maar lekker van je laatste dagen en ik hoop dat jullie het met veel plezier af kunnen ronden. En voor jullie begeleiders PETJE AF geef dat maar ff door. Doeiiiiiiiiiiiiii Tante Nanda -
26 November 2009 - 20:00
Nanda,voor Mike Roos:
26 November 2009 - 20:09
Allemaal:
Hoi allemaal,
jullie zullen wel moe zijn van deze bijzondere ervaring, maar het is de moeite waard. Mijn complimenten voor degene die ons in Nederland zo op de hoogte hebben gehouden. Mooie verhalen, foto's.
Voor jullie allen een hele goede, veilige reis en maandag weer met beide benen in de Nederlandse les, maatschapij en cultuur. -
26 November 2009 - 20:25
Michella:
He meid,
Eindelijk weer bijna thuis. Zal blij zijn als ik om half 4 ben afgewerkt en je weer in mijn armen te sluiten. Tot zaterdag. Heel veel liefs en een goede terug reis. hvj
mamma -
26 November 2009 - 21:09
Danique:
Hoi Danique,
Jeetje de laatste dag is alweer aangebroken terwijl je net een beetje aan het Surinaamse leven gewend bent.Zal wel een balen zijn het naderende afscheid van de Surinaamse leerlingen en straks de leerlingen uit Arnhem.Vannacht in de jungle overnachten ook een hele belevenis.Wij wensen jullie allemaal een goede nachtrust,een fijne terugvlucht en nog heel veel plezier!!!Kom allemaal gezond terug.
Liefs Pap mam en Romée -
26 November 2009 - 21:31
Dyonne:
Hey schatje. Als we de foto's zien hebben we bijna het idee erbij te zijn. Heel erg leuk om te zien dat jullie zo ontzettend veel ondernemen en zo'n plezier hebben.
Zoals waarschijnlijk Rayman zou zeggen: Soko soko en tot gauw. Doei doechi. -
26 November 2009 - 23:19
Mike Roos:
hoe gaat het,leuke uitwisseling,veel gezien daar. gr.tante marleen ,ome leo,roy en remco -
26 November 2009 - 23:20
Djoy Hermsen :
zo nog 1 nachte djoy waar je zo tegen op zag he buiten slapen daar is iets anders als bij opa en oma op de kamping he meis maar mischien niet voor jou maar wel voor ons ben ik blij dat ik je weer een echte knuffel kan geven kan niet wachten hoor goede ries terug voor alle maaaaaal dikke kus opa en oma velp xxx -
27 November 2009 - 05:42
Mareno En Romy:
Ik denk dat jullie nog lekker liggen te slapen in jullie hangmatje,hier is de dag al begonnen.Morgen zijn jullie weer terug in ons kikkerlandje!!Zal ik maar een stamppotje voor jullie maken?? genoeg van de rijst denk ik toch?Geniet nog even van deze laatste relax dag aan de colakreek. En een hele goede vlucht terug.Dani zegt de hele tijd...reno momy nou? dan zegt hij...in de lucht met de tuig!!!haha.
Nou tot morgen!! X mama berto en de rest. X -
27 November 2009 - 06:35
Anna Van Ekeren:
Hoi meissie,
Nou. het zit er al weer op. Jammer he!
Kan niet wachte op je verhalen en je foto's.
Goede reis terug en tot snel.
Anita XXXXXXXXXXX -
27 November 2009 - 11:52
Jonathan:
hee jonathan alles goed
hier vet veel regen.
nou groeten van de klas doe de groeten aan robin en wesley.
doeii 3sdv1 -
27 November 2009 - 12:16
Robin Theunissen:
uw laatste en nog steeds even boeiend en mooi ,wij zullen nog steeds lang nageniete van de mooie beelden en het lezen en herlezen van de verslagen ,ik denk dat het voor allen een pracht reis maar ook een leerrijke is geweest bomma en bompa -
27 November 2009 - 12:22
Samin:
liefjeeee!
hoe is tieeeee
lekker bruin geworden?
weer bijna back naar holland hea (L)
ahahah
dikke kuss
youssra -
27 November 2009 - 12:24
Sarah:
lekker je komt bijna terug.
Bij deze mabrouk el3ied.
En je weet iloveyou!
dikke kus
youssra -
27 November 2009 - 13:41
Sandra Vosselman:
hojje morgen ziede gij weer terug jameeetje.. in koude kikkerland.
ik kan je helaas niet zelf ophalen ben aan werk en om die tijd keidruk.
maar je vader komt je halen, oke.
wel jammer had liever zelf gekomen maarja...moet doekoe verdienen he.
maarja dan zie ik je morgen na mijn werk.
fijne en veilige reis voor jullie allemaqal en tot morgen jamecia.
doeidoei, lovejah.
27 November 2009 - 14:11
Funcksterr(cynner):
Ewa Jameetje...ik ben nu even thuis.... ik misje wel ho0r hierr....haha 0ok al zie ik je niet z0 vaak... ik mis het gezeikk hahaha trutje....gelukkig ben je m0rgen weer terugg in het land!!! EN JAJA HET IS HIER SUPER K0UD!!!....dusz z0rg dat je dik gekleed bent!!! ik ga n0g even een weekendje naar duitsland!!!...en dan ben ik weer terugg en dan gaan we weer even verdwalennn!! 0p z0ek naar het huis hahahahah.... wij begrijpen elkaar!!!....l0vey0u liefff.... ik zie je....ciumsz dan cinta je kaka Cynner(K) -
27 November 2009 - 14:41
Nestysa:
eindelijk morgenben je er dat wordt leuk -
27 November 2009 - 19:08
Taitikoes:
Aan Jamecia Vosselman,
Bijna naar huis, Miswata!
je zult wel afgevallen zijn nu je niet meer zoveel bamisoep eet.
Kon hesi baka!! -
28 November 2009 - 19:35
Danique:
Hallo Danique,
Sorry dat wij niet eerder een reactie hebben gestuurd. Maar dat kwam omdat we afgelopen week het druk hadden met de proefwerkweek, en 9 dagen zijn zo voorbij.
Zoals aan de foto's te zien heb je heel wat leuke belevenissen en ervaringen op gedaan.
Hoe was het om het een keer mee te maken zo in een land heel ver weg van Nederland?
We spreken snel nog wat af. We willen wel al je verhalen horen wat je allemaal wel niet hebt meegemaakt!
Groetjes Kirsten, Adfrie, Ingrid en Marit -
10 Augustus 2012 - 18:22
Jani:
hey wat is er gaande met de leerlingen van de mulo kerklaan.hebben jullie gezien waarover de leerlingen allemaal praten op de anedere sites van de mulo kerklaan.dat is een totale sing voor jullie leerkrachten hoor probeer zo snel mogelijk wat tedoen aan jullie studenten ja
10 Augustus 2012 - 18:23
Jani: