Laatste voorbereidingen in Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Samen Leven Doe Je Zo - WaarBenJij.nu Laatste voorbereidingen in Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Samen Leven Doe Je Zo - WaarBenJij.nu

Laatste voorbereidingen in Suriname

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Samen Leven Doe Je Zo

19 November 2009 | Suriname, Paramaribo

Na een prima vlucht gisteren, waren we om 19.15 uur in ons hotel. Om 20.00 uur hadden we onze eerste afspraak i.v.m. de voorbereiding van de werkweek. Vandaag om 8.00 op pad. Eerst naar de Mulo Kerklaan om het programma door te spreken met de directie daar. Daarna naar de bank, de bootsman i.v.m. de plantagetocht en naar hotel Stardust om alle maaltijden enz. door te spreken voor de komende week. Toen nog 45 hangmatten gekocht en een gitaar geregeld. Morgen nog even de laatste contactpersonen bellen om te checken of alle afspraken die we de afgelopen maanden gemaakt hebben duidelijk zijn. Daarna worden we opgehaald door vervoersbedrijf Ricky om de leerlingen en hun begeleiders op te halen op vliegveld Zanderij.
Een goede reis gewenst en tot morgen!

Op de foto's o.a. de Mulo Kerklaan en een groepsfoto van de leerlingen uit Arnhem gemaakt op de ouderavond op dinsdag 17 november.

• 20 November 2009 - 15:18

Sandra Vosselman:

hallo jamecia, je bent er nog wel niet als ik dit schrijf maar ik denk de heletijd aan je.
    ben je goed aangekomen!
    ik zat net alvast fotos te kijken van war je zit en wat je gaat doen, mooi man.
    wel op de fotos gaan he, anders kan je moeder je niet zien..
    doei tot later.. veel plezier.

• 20 November 2009 - 16:24

Mareno En Romy:

Over een kleine 3 uur,zijn jullie er.
    We hopen dat jullie een goede vlucht hebben gehad,
    Jullie hebben in ieder geval mooi weer, lekker warm daar met je sneeuw laarzen he romy haha, nou veel plezier en bel zo snel mogelijk???
    Jij ook poekeltje 2{moest ik van berto zeggen hoor mareno)
    Nou tot snel X Mama Berto en de rest vd familie.x

• 20 November 2009 - 17:23

Joyce Berry Eldik:

De klok staat stil geloof ik we tellen de minuten af voor jullie landing pffffffffffff een hele rit ! we hopen dat jullie een goede reis hebben gehad en ik hoop iets van jullie te horen als jullie gearriveerd zijn. Wesley maak er met iedereen een prachtige werk vakantie van ! een goede nachtrust straks en geniet van de dagen die gaan komen. veel liefs en knuffels joyce en berry van eldik.

• 20 November 2009 - 17:44

Lora Enzerink:

Lieve Papa,

Mag ik ook in het zwembad komen zwemmen? Veel plezier in Surinamen.
    kusje lora

• 20 November 2009 - 17:50

Lane:

Hoi Mama, hoe gaat het met je?
    Hoe is de reis gegaan?
    Ik denk dat het wel een stukje warmer is dan in nederland. heel veel plezier en de groetjes van iedereen.
    ik ben nu bij isebel aan het oppassen, we spreken elkaar snel en volgende week zie ik je weer
    dikke kus Lane

• 20 November 2009 - 18:24

Danique:

Ha Danique,Goede vlucht gehad?Hier is het al donker en we houden in de gaten of je al geland bent.Wel wat vertraging gehad zagen we.Geniet van elk moment en maak er een onvergetelijke week van samen met alle andere leerlingen en leraren.Haal eruit wat er uit te halen is.Veel lol maken en lachen. Je zult zien dat 9 dagen voorbij vliegen!
    Groetjes Frank,Jolanda en Romée Hubers

• 20 November 2009 - 19:54

Pa & Ma Enzerink:

Hallo, meester Edwin goede vlucht gehad??.Wel wat later vertrokken.Ga maar gelijk in de zon zitten want het is hier regenachtig.Al heimwee naar je MOEDER.Een prettige week toegewenst.We blijven ook van hier controle op je houden via het reisverslag.
    Pa.

• 20 November 2009 - 20:01

Anna Van Ekeren:

Hallo, Lieverd!
    Goede vlucht gehad? wel een lange dag he,Heel veel plezier en we horen van je. Gr Van ons allemaal xxx xxx

• 20 November 2009 - 20:09

Silvana:

zo de vlucht hebben julli volgens ons er hu opzitten ik hoop dat het meegevallen is maak er leuke dagen van want voor je het weet zijn ze voorbij slaap lekker voor straks gr.xxxx van papa mama ang michelle

• 20 November 2009 - 20:42

Ingrid:

hallo Vera hopelijk hebben jullie een goede vlucht gehad...veel plezier en maak er wat van.
    dikke kus van ons xxx

• 20 November 2009 - 20:54

Nienke Arts:

Hey Nienke, Je bent er SURINAME. Hoop dat je een fijne reis hebt gehad. Je eerste indruk van Suriname heb je op gedaan. Wij zijn naar pizzaria geweest en RIK ook hij voelde zich wel een beetje eenzaam zonder jou. Maar een hele dikke knufs natuurlijk ook van EJIAPR Geniet ze. Kom niet te bruin terug héxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 20 November 2009 - 20:59

Kimberley Jansen :

hee blonde hoez nou en hoe was de vlucht en nog last van de oren gehad en hoe ziet het er uit daaro en had je mijn smsje en ik sms of we bellen wel doeidoei gr rico en moeders

• 20 November 2009 - 21:08

Remko:

Kan iemand mij vertellen waar ik kan zien of ze al geland zijn?

• 20 November 2009 - 21:09

Michella Wijnands:

Hoi Meisje,

Ik blijf steeds kijken of jullie aangekomen zijn maar kan nog niets zien. Ik zal morgen meteen kijken. Hoop dat je een goede vlucht hebt gehad. Ik mis je wel hoor. Veel plezier daaroooo. Ik hou van je. Dikke kus mamma

• 20 November 2009 - 21:36

Taitikoes:

Jamecia Vosselman .. Miswata, kon hesi baka..!!

• 20 November 2009 - 21:49

Esther Gout:

Hoi Kimberly, Goeie reis gehad,lekker he die vertraging. Kan helaas niet zien of jullie al geland zijn, site blijft hangen . We denken aan je en missen je nu al.
    Nou veel plezier en tot het volgende berichtje.
    Mam Pap Rochelle Wesley

• 20 November 2009 - 22:25

Lisette En Jurrie:

Hoi Ivana, wij zijn blij dat jullie eindelijk geland zijn. Veel succes met het projekt en heelmorhgen werken. veel plezier met z,n allen.'
    xxx Lisette en Jurrie. ps Het is nu in nederland 23.30 uur, wij gaan nu slapen .....

• 20 November 2009 - 23:11

Anne-marie:

Hoi Djoy,eindelijk jullie zijn er.Rust goed uit,en maak er een mooie tijd van. XX

• 20 November 2009 - 23:21

Eser & Timur:

Dag "Merve teyze",
    we hopen dat de vlucht goed is verlopen!
    Een fijne week toegewenst...

• 20 November 2009 - 23:38

Jolien :

He eva
    sorry dat ik je niet meer heb uitgezwaait.
    maar ik hoop dat je het erg leuk hebt in suriname en ik zal van je kleren afblijven gehe (aa)
    have fun en k denk aan je
    kus onelove

• 21 November 2009 - 00:51

Fam.Wenno:

Seraja , goede reis gehad. Maak er een leuke tijd van en vergeet niet foto's te maken. Zo kunnen wij thuis ook nog genieten van jou reis.
    Veel liefs papa, mama en Raffaëla

• 23 November 2009 - 21:38

Juf Amy:

Elke x als ik thuis kom van het werk is er niemand. Gelukkig heb ik de buurtjes !!
    Dikke kus en geniet maar lekker van het weer.
    x
    York

Samen Leven Doe Je Zo

In november gaan 38 vmbo leerlingen van Vmbo 't Venster (Arnhem) en het Kandinsky College (Nijmegen) een week naar Suriname. Hier zullen ze in het kader van het project 'Samen Leven Doe Je Zo' samen met Surinaamse leerlingen van de Mulo Kerklaan (Paramaribo) werken aan dit project en kennismaken met de Surinaamse multiculturele samenleving. emailadres van het project: surinameproject@gmail.com Deelnemers Kandinsky College Nijmegen Sarah Ammi Nienke Arts Samin Dehghani Robin Dietrich Joanska Eduarda Anna van Ekeren Silvana Haefkens Djoy Hermsen Danique Hubers Niké Jurrius Mike Roos Michella Wijnands Sven van Zwol Begeleiders Amy Coolen Frank Hendriks Jolien van Egteren Deelnemers Vmbo 't Venster Arnhem Nathan van Arneman Jeroen Boerdam Saskia Boone Wesley van Eldik Jordy Folman Kimberly Gout Mareno van Heemskerken Kimberley Jansen Romy Janssen Marleen de Leeuw Vera Lenting Brenda Lima da Silva Merve Menkütas Jonatan Mapinga Vincent Meijer Ernst Raanhuis Fadime Sari Robin Theunissen Bo Visser Jamecia Vosselman Daphne van Weelden Seraja Wenno Eva Willemsen Dyonne Zwart Ivana Zwart Begeleiders Jan Paul van Dooren Edwin Enzerink Margreet Fuykschot Siem Kok Jeanne Witlox Projectleiding Angélique Sanders Hans Witt

Actief sinds 06 Sept. 2009